Sponsorer till Företagsgolfarna™

Cameo Golf

Cameo Golf är en nischad leverantör inom profilerade golfprodukter. De är den tredje största leverantören på golfbollar i Sverige till profilbranschen. Självklart erbjuder de även många andra profilprodukter som är ämnade för golf. Erbjuder leverans från lager och även med specialproduktion.

Högt Tryck

Ett företag med 30 år i branschen. En erkänt duktig leverantör på kepsar och mössor. Har under dessa 30 år levererat miljontals med huvudbonader till profilbranschen. Arbetar med försäljning från lager och specialproduktion direkt från fabrik. Eget tryckeri för snabba leveranser från eget lager.

Nimbus Nordic A/S

Nimbus förde in konceptet ”close to retail” till profilbranschen. Detta fanns inte riktigt som ett utbud innan deras etabliering. Deras kläder har samma klass, kvalitet och moderna känsla som de kläder som man köper i butik. Dansk innovation som smakfullt kombinerat smart skandinavisk design med funktionella detaljer, vilket ger en positiv upplevelse för företagets mode och profilering.

VINGA OF SWEDEN AB

En framgångsfaktor som sedan starten har erbjudit produkter och lösningar till slutkunder, som inte tidigare fanns att erbjuda. Deras gåvokort och totala utbud täcker det mesta inom hemmet, kök, badrum och även produkter för umgänge i utomhusmiljö. De har även en stark agenda för hållbar produktion och miljöengagemang.

Xindao

Xindao är  en väletablerad leverantör av presentreklam, företaget grundades 1986. De levererar till mer än 4 000 distributörer i Europa. Tack vare en stark närvaro i Kina befinner sig Xindao i framkanten av vår bransch när det kommer till utveckling . Att jobba med Xindao är att jobba med en samarbetspartner som vet allt om branschen, både på den kinesiska och den europeiska sidan. Namnet Xindao har flera betydelser på kinesiska; betydelsen ”Ny riktning” uttrycker deras filosofi på bästa sätt: att bygga vår verksamhet på nya idéer samt genom att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och leverantörer. Xindao är ett holländskt företag med huvudkontoret i Rijswijk (Nederländerna). Dessutom har Xindao egna kontor i Sverige, Storbritannien, Spanien, Italien, Shanghai och Ryssland. De har tagit sitt ansvar för hållbarhet, test av alla produkter innehåll och strategi för miljöanvsar.