Profilprodukter Företagsgolfarna™

Weekend-/sportväska – Swiss Peak 

Den här duffelbagen tillverkad av 600D- och 1680D polyester ger en sportig look för både gymet och för resor. Har ett rymligt huvudfack med ett U-format blixtlås, ett skofack på sidan med ventilation samt flaskhållare. Framficka med blixtlås för förvaring av smartphones och andra resetillbehör. Justerbar axelrem och dubbla bärhandtag för komfort och mångsidighet. PVC-fri.

Pikétröja – Harvard från Nimbus

Denna pikétröja är inte lik någon annan Nimbuspiké samtidigt som den uppfyller alla de klassiska koderna. Tillverkad i en blandning av 95 % kammad bomull och 5 % elastan känns den elastiska passformen lite smalare och den sitter elegant vid alla tillfällen. Den stiliga skjortkragen ger Harvard en känsla av diskret originalitet, vilket gör att denna piké kan användas vid mer formella tillfällen.

Tröja – Brooklyn från Nimbus

Med arv från 1950-talets mode, som senare anammades av brittisk subkultur och idrottsstjärnor, har Brooklyn kommit att bli ett typiskt ytterplagg, som nu för tiden ofta ses i storstaden liksom i mer exklusiva sammanhang. Blandningen av polyester på utsidan och bomull på insidan gör Brooklyn till ett både moderiktigt och bekvämt plagg i vardagen. Detaljerna har hållits enkla och diskreta; en ribbad kontrastkant på kragen och muddarna samt en dragkedja med Nimbus typiska signaturläderdetaljer är allt som behövs för att fånga denna klassikers historia.

Keps MERION 26

6-panels mesh keps för alla som har höga krav på en keps. Förstärkt front och justerbar med metall spänne.

Mössa – Print Hat 910 Reflex

För dig som vill synas i mörkret. En tunn och behaglig slät mössa utan foder. Mössa i kort modell (21 cm). Dekorsömn i reflextråd.

Greenlagare och klubborste